Crítica de “Per un tros de cel” a la revista Faristol

A la revista Faristol del mes de maig, la número 81, ha sortit la següent crítica del llibre “Per un tros de cel”, de Danilo Guaitoli i Pere Puig.

Crítica de “Per un tros de cel” en la revista Faristol
La revista Faristol del mes de mayo, la número 81, ha publicado la siguiente crítica del libro “Per un tros de cel”, de Danilo Guaitoli y Pere Puig.

001 foto LLIBRE coberta

Per un tros de cel
Els lectors avantatjats que el 2011 van anar fent múscul amb El pal i la pastanaga, l’anterior títol dels autors, s’enfrontaran aquí amb una paràbola de la bombolla immobiliària. Un bon dia, el senyor Garamot té la idea de comprar-se un tros de cel per assegurar-se aire pur per a tota la vida. A l’ajuntament li sembla bé, perquè són uns ingressos que arriben caiguts del cel. La idea s’encomana i ràpidament tothom troba imprescindible tenir, al preu que calgui, un tros de cel. Quines en seran les implicacions i conseqüències?
Guaitoli, doctor en economia, i Puig han fet una feina excel·lent per fer comprensibles els termes que expliquen la nostra realitat social i econòmica actual. Què és una reestructuració? I un fons d’inversió? I la prima de risc? Malgrat tot, el text no pot deixar de ser complex, cosa que, com ja va apuntar Teresa Duran amb relació a El pal i la pastanaga, converteix el llibre en una bona eina de treball i debat a l’aula.
Paula Esparreguera                            Valoració del crític: 3*

 

Podeu consultar la crítica esmentada en aquest link:
Podéis consultar la crítica citada en el siguiente link:
http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=2504

Etiquetes: , , , , , ,

Deixa un comentari